Nostra Copa: Josep Xampi i Pinxo li donen la victòria al Verger davant el Pego (2-1)

03/09/2023
Pedreguer i Benissa, els altres equips de la Marina Alta que passen a segona ronda

La primera ronda de la Nostra Copa ha tingut de tot per als enfrontaments dels equips de la comarca. Victòries cómodes del Benissa i del Pedreguer, davant l’Altea i’Ondarense, respectivament, i el Verger que sorprem amb molta ambició a un Pego adormilat. A més, els altres dos duels, Beniarbeig-Orba i Joventut Pedreguer-Teulada, no s’han pogut celebrar aquest cap de setmana.

El duel entre El Verger i Pego ha estat el més emocionant de la jornada. Els locals s’han avançat quasi acabant la primera meitat amb un llançament de falta que ha cumlinat Pinxo amb una excel·lent rematada. Només començar la segona part Montaner ha empatat pel Pego de penal, i a partir d’eixe moment el Verger ha reaccionat i ha tingut de nou clares ocassions, amb dos balons estavellats al pal. Ha sigut de nou a baló parat quan Josep Xampi ha establert el 2-1 definitiu, encara que als del Verger han hagut de patir en els quasi 10 minuts extra que ha afegit l`àrbitre.

Per la seua part, el Pedreguer es va imposar per 2-4 davant l’Ondarense, amb gols de Pepe (2) en la primera meitat i Alex Serra (2) en la segona. Per l’Ondarense marcaren Marc i Guerri.

El mateix resultat va obtindre el Benissa a casa davant l’Altea. El partit es va posar de cara amb els gols de Paco Lleches i Adrián Ivars abans de la mitja hora. Els d’Altea van retallar abans del descans, però den ou Adrián Ivars i Ismael marcaren pels benisser per senteciar l’eliminatòria. Abans de la fi del partit encara va poder retallar l’equip visitant per deixar el marcador definitiu en 4-2.