Ondara presenta els cursos per a adults de la temporada 2016-2017

Ondara presenta els cursos per a adults de la temporada 2016-2017
  01/09/2016

Rus, llenguatge dels signes, zumba, dansa del ventre, rock, kizomba i latin hustle són les novetats

La Regidora de Cultura d'Ondara, Raquel Mengual, ha comparegut davant dels mitjans per a donar a conèixer la nova oferta de cursos projectats per l'Ajuntament per a l'anualitat 2016-2017, els quals tenen obert el termini d'inscripció fins el 23 de setembre.

Els cursos, que començaran a partir del 3 d'octubre, estan organitzats per les Regidories de Cultura i Esports de l'Ajuntament d'Ondara i son una trentena amb una variada temàtica. En concret, Mengual ha destacat com a novetats els nous cursos d'iniciació al rus i llengua dels signes en matèria d'idiomes; la dansa del ventre, rock, kizomba, latin hustle i iniciació a sevillanes en matèria de balls; i zumba en l'apartat anomenat estar en forma. Tot això, a més dels nivells inicial i avançat de fotografia digital.

Així ha detallat que en la temàtica de balls, enguany s'ofereixen tres grups de dansa popular: per a xiquets (gratuït), per a principiants i per a iniciats; un grup de danses del món; sevillanes (nivell iniciació i nivell avançat), dansa del ventre, rock, kizomba, latin hustle (ball disco en parella i tango) i dos nivells (I i II) de salsa i batxata.

Subscriu-te!