Ondara ret un homenatge a la trajectòria de la cuinera Pepa Romans
Del bancal de tarongers de Pamis a l’estrela Michelín, ha fet de Casa Pepa una referència de la cuina de la Marina Alta a nivell nacional
La nota emotiva de la Fira La Marina Alta en els 5 sentits: el gust l’ha posada l’homenatge per part de la Regidoria de Promoció Econòmica, organitzadora de l’esdeveniment, a la trajectòria professional i humana de la cuinera ondarenca Pepa Romans.
L’acte, emmarcat en el fòrum coordinat per la Macma, ha tingut com a mantenidor al antic gerent d’aquesta mancomunitat, Vicent Ortuño, qui, acompanyat a l’escenari per l’alcalde, Zeus Serrano, i el regidor de Promoció Econòmica, José Ramiro, ha incidit en la constància com a principal qualitat de Romans per, segons ha dit, “des d’un bancal de tarongers de Pamis que ni els ondarencs coneixíem la seua situació, haver arribat a una estrela Michelín”.