Participació Ciutadana d’Els Poblets organitza una xerrada sobre intel·ligència emocional

  • Participación Ciudadana de Els Poblets organiza una charla sobre inteligencia emocional
  • Participación Ciudadana de Els Poblets organiza una charla sobre inteligencia emocional
  21/05/2022

La xerrada informativa sobre intel·ligència emocional, organitzada des de la Regidoria de Participació Ciutadana d’Els Poblets ha congregat a nombrós públic de totes les edats a la Biblioteca Municipal Enric Valor.

L’activitat ha esta presentada per l’alcaldessa, Carolina Vives qui s’ha congratulat de vore que aquest tipus de xerrades formatives desperten cada vegada més l’interès dels diferents segments d’edat tant de veïns i residents com de gent de la comarca. Com a responsable de l’àrea de Participació Ciutadana, Vives ha justificat la iniciativa en ares a afrontar socialment el moment post-pandèmia que ha derivat el shock amb el conflicte bèl·lic d’Ucraïna per a moltes persones. “La concepció que he tingut sempre de la intel·ligència emocional va molt lligada al fenomen que coneguem com empatia, de forma que si tots foren capaços de posar-nos en la pell de l’altre, aconseguiríem fer desaparèixer la majoria dels problemes, tant en el plànol social com en l’estrictament privat”, ha manifestat 

La ponència ha estat a càrrec del graduat en psicologia Juan Carlos Arancibia, qui ha incidit en que tota acció portada a cap per l’ésser humà té una emoció darrere, el que fa que si es vol ser fort emocionalment haurà de ser coneixedors com actua esta última al nostre cervell. El també formador en cursos pràctics de bais autoestima, depressió, suïcidi o mediació en conflictes amb adolescents ha donat diferents exemples als assistents per a millorar la intel·ligència emocional de cadascú.

 

 

<<< Tornar a la portada