Pedreguer forma els agents socials i educatius en prevenció contra la violència sexual

Pedreguer forma els agents socials i educatius en prevenció contra la violència sexual
  01/07/2022

Els professionals dels centres educatius de Pedreguer i dels Serveis Socials han rebut aquesta setmana una formació sobre prevenció contra la violència sexual, amb una assistencia que va fregar les 90 persones. A la sessió van assistir els centres de primària de Pedreguer, l’escola de música, el gabinet psicopedagògic, personal de la Massma i gran part del claustre de l’IES Pedreguer.

La sessió va ser dirigida per Carmen Ruiz Repullo, professora de Sociologia de la Universitat de Jaén i Investigadora i formadora en matèria de coeducació i prevenció de la violència de gènere i violència sexual en adolescents i joves per a diferents organismes públics.

Al llarg de la sessió Ruiz va presentar l’últim dels seus llibres “Nuestras Vidas, nuestro cuerpos. Un acercamiento a las violencias sexuales en la juventud”, i es va centrar en la importància de qüestionar el relat únic de violència sexual amb l’objectiu de trencar molts mites erronis i prevenir i detectar amb major incidència les violències que pateixen les adolescents

<<< Tornar a la portada