Pedro Martínez s’adjudica la XII Marató per Muntanya Marina Alta de Gata

28/11/2017

Pedro Martínez va ser el guanyador de la XII Marató per Muntanya Marina Alta de Gata, celebrada diumenge, amb un temps de 4h 28’ 20”. La guanyadora en categoria femenina va ser María Jiménez, amb un temps de 6h 25’ 28”. Un total de 70 dels 92 inscrits van aconseguir acabar la prova de 42 km que plantejava un desnivell de 2.400 metres. La cursa va estar organitzada pel Grup Espeleològic Gata amb la col·laboració de la regidoria d’Esports.

Pel que fa a la mitja marató, la III Cursa Tres Tossals, la guanyadora en categoria femenina va ser Eva Maria Ortuño, amb un temps de 2h 26’ 6”, i en categoria masculina es va imposar Fran De La Cruz, amb un temps de 2h 1’ 51”. 208 atletes es van inscriure per a aquesta prova que, amb una distància de 22 km i un desnivell de 1.080 mts, va recórrer els paratges del Serrillars, Tossal del Moro i Tossal de Llicinta. Al final acabaren la prova 117 corredors.

En la modalitat de senderistes, que tenien per davant un recorregut 15 km, van creuar la meta 93 participants.