Poble Nou de Benitatxell: La Festa del Vi i de la Fava presentarà noves tapes de cuina tradicional i avantguardista
La cinquena edició de la Festa del Vi i de la Fava se celebra demà diumenge a la Plaça de les Pesqueres. Una de les novetats serà la presentació de noves creacions gastronòmiques, les anomenades Tapifaves, amb les quals els restauradors locals barregen la cuina tradicional i la més avantguardista. La fava, a més, és excel·lent per a la rebosteria, a l’hora de fer magdalenes, pastissets o, fins i tot, un gelat. Una iniciativa promoguda des de la Regidoria de Promoció Econòmica que ha llançat la segona edició del receptari de faves.
Els visitants de la Festa podran degustar tapes molts suggerents amb la fava com a ingredient principal. No faltaran les faves sacsades preparades per l’Associació de Mestresses de Casa i plats tradicionals com la pilota de putxero amb faves tendres. El pastisset de confitura de fava substitueix al del moniato.