Canfali Marina Alta

PP, Ciutadans i Gent de Dénia acusen els socialistes d'haver amagat que faltaven informes del Pla General

PP, Ciudadanos y Gent de Dénia acusan a los socialistas de haber ocultado que faltaban informes del Plan General
  06/07/2019

Ripoll afirma que els errors es van esmenar immediatament i que ja va donar explicacions

Tres partits de l'oposició -PP, Ciutadans i Gent de Dénia- han acusat el Partit Socialista d'haver amagat que faltaven informes determinants per al procés d'avaluació ambiental del Pla General. Es refereixen a un requeriment de la Conselleria, del passat 14 de maig, sol·licitant a l'Ajuntament que es solucionés documentació i assenyalen que l'equip de govern no ho va comunicar a la resta de grups polítics.


La regidora de Territori, Maria Josep Ripoll, ha desmentit que hi haja hagut ocultacions i ha aclarit que els errors detectats per la Conselleria van ser esmenats de forma immediata. Ha assenyalat que en el seu moment ja va donar explicacions i que "no hi ha hagut ocultacions de cap tipus". D'altra banda, ha negat que el document de referència de la fase ambiental vagi a caducar el mes d'agost i que, en qualsevol cas, s'hauria d'iniciar un procediment de caducitat per part de l'administració autonòmica.
El PP ha criticat "la falta de transparència" de l'equip de govern i alhora ha mostrat la seva indignació perquè "un tema tan delicat com aquest que ens ocupa, s'haja ocultat fins al dia d'avui, i cada vegada que s'ha preguntat referent a això, l'equip de govern hagi contestat amb evasives o amb excuses tan trivials, com que encara no hi ha conseller nomenat ".

Cercar notícies
Agenda