Preferent: Dénia-Jávea, plat fort de la jornada amb la imbatibilitat en joc

Preferente: Dénia-Jávea, plato fuerte de la jornada con la imbatibilidad en juego
  10/11/2018

El Pego vol recuperar posicions davant l'Alcúdia

Dénia i Jávea es veuen les cares en el Diego Mena demà diumenge. Un derbi que és el veritable plat fort de la jornada i no perquè s'enfronten el segon i quart classificat, que també, però ho és perquè es veuran les cares dos equips que de moment no han perdut: els deniers al seu camp, i els de Xàbia a la lliga. Aquest és per tant un altre dels al·licients que té el derbi, saber quin equip mantindrà la seua imbatibilitat. Altre dels atractius serà veure a jugadors per primer cop al Diego Mena defensant els colors del Jávea.
La trobada es juga demà diumenge a les 17 hores al Diego Mena Custa. El partit ha estat declarat dia del club pel que tots els assistents hauran de passar per taquilla. La directiva del Dénia sortejarà regals entre tots els que vagen al camp amb una mica groc.

PEGO -L'ALCÚDIA

El Pego després de la derrota la passada jornada contra el Dénia en el derbi, vol passar pàgina i res millor que fer-ho que guanyant a l'Alcúdia al Cervantes. Els rogets després d'aquesta derrota ocupen la sisena plaça i estan a tres punts de la promoció, tot i que també és veritat que tenen un partit menys jugat.
El partit es juga demà diumenge al Cervantes a les 17 hores. El partit estarà dirigit per Eric Santiago Vélez Echevarría, que estarà auxiliat a les bandes per Fernando Subiela Durá i Daniel Pajarón Morera.

Subscriu-te!