Preferent: Dues derrotes davant de dos empats en una jornada amb toc solidari

Preferente: Dos derrotas frente a dos empates en una jornada con toque solidario
  09/04/2017

Els equips de la comarca han corregut sort dispar, però cap ha tret un triomf en els seus respectius partits. Això sí, el Dénia li ha marcat un gol a la pobresa gràcies a la solidaritat dels aficionats, que han acudit al Diego Mena amb aliments i s'han recollit uns 300 quilos de menjar per a Càritas.
En el pla esportiu les coses es posen costa amunt per al Dénia i el Jávea.
El Dénia ha baixat un posició a la taula, ara és sisè, després de sumar un punt davant el tercer classificat, el Atzeneta (1-1).
Idem per al Jávea que està ara empatat a 49 punts amb els de Juan Carlos Signes i ocupa la setena plaça. Els xabiencs han tret un empat a 0 davant l'Alcoià B.
El Calpe ha perdut davant el Contestano (3-0) i sembla que ara els calpins es preocuparan per consolidar la permanència. Estan a la zona mitjana de la taula amb 39 punts.
La pitjor sort l'ha corregut el Pego, que ha perdut davant el Tavernes per 3-2. És un resultat amb mèrit, atès que els de La Marina han plantat cara al cinquè classificat, però, aquesta derrota l'ha tornat a la zona de descens. Ara els pegolins van en la posició 16 amb 21 punts.

Subscriu-te!