Preferent: El Jávea s'estrena a casa davant l'Enguera i el Pego buscarà el seu primer triomf a Gandia

Preferente: El Jávea se estrena en casa ante el Enguera y el Pego buscará su primer triunfo en Gandia
  08/09/2018


Jávea i Pego afronten la segona jornada de lliga amb la intenció de seguir sumant punts. Els xabiencs s'estrenen a casa davant l'Enguera mentre que el Pego juga fora de casa i ho fa a Gandia.

JÁVEA-ENGUERA

El Jávea després dels tres punts sumats en el seu debut a la Lliga davant l'Olleria juga el seu primer partit de lliga a casa i ho fa amb la intenció de seguir sumant de tres en tres. S'enfronta a un rival que va caure derrotat al seu feu davant el Dénia i que arriba amb la intenció d'aconseguir els seus primers punts en el seu caseller. El partit es juga al Camp d'Esports Municipal de Xàbia, demà diumenge a les 18.30 hores. Manuel Casanova Vázquez és l'àrbitre que ha designat el comitè per dirigir el partit.

UE GANDIA-PEGO

El Pego s'enfronta al UE Gandia en un partit que és un derbi intercomarcal. Els pegolins, després de l'empat aconseguit al Cervantes diumenge passat, buscaran estrenar el seu caseller de victòries i així recuperar els dos punts que es van escapar de casa. Lauro, espera que en aquesta ocasió el seu equip es mostre un poc més sòlid en defensa però sobretot més encertat en atac.
La trobada es juga al Guillermo Olagüe de Gandia, demà diumenge a les 18 hores. José Martínez Vilches és l'àrbitre que ha designat el comitè per dirigir-lo.

Subscriu-te!