Preferent: El Pego defensarà el liderat a Sueca mentre Jávea i Pedreguer busquen la segona victòria

Preferente: El Pego defenderá el liderato en Sueca mientras Jávea y Pedreguer buscan la segunda victoria 
  14/09/2019

La tercera jornada de lliga en Preferent es juga aquest cap de setmana i els equips de la Marina Alta volen sumar tres punts més en el seu caseller. El Pego defensarà el liderat a Sueca; mentre que Jávea i Pedreguer buscaran la segona victòria a la Lliga.
El Pego afronta el seu primer partit per la defensa del liderat del grup del Sueca amb la baixa sensible de Rico en el joc ofensiu. L'equip pegolí recupera d'altra banda el central Ferran després de complir la seua sanció. El partit es disputarà al camp Infantil de Sueca a les 18 hores de demà diumenge.
El Pedreguer, després d'aconseguir la primera victòria a Preferent diumenge passat a casa, confia a sumar de la seua primera victòria a domicili davant el Alcàsser. Els blavets saben que per això necessiten sobretot mantenir la solidesa defensiva per mantenir la porteria a zero i així poder sumar. El partit es disputa demà diumenge al Camp del Pla a les 12 hores.
El Jávea rep l'Rafelcofer i ho fa amb la intenció d'estrenar el seu caseller de punts a casa. Per fer-ho haurà de millorar el seu joc i oferir-hi moltes més coses que en el Diego Mena. El matx es jugarà demà diumenge al Municipal d'Esports de Xàbia, a les 18.30 hores.

Subscriu-te!