Preferent: Tavernes-Dénia, plat fort de la jornada en què està en joc el tercer lloc com a mínim

Preferente: Tavernes-Dénia, plato fuerte de la jornada en el que está en juego el tercer puesto como mínimo
  29/09/2018
El Contestano, rival del Jávea

El Dénia s'enfronta al Tavernes en el que serà el plat fort de la jornada. Un partit que enfronta a dos equips que estan empatats a nou punts i que ocupen la quarta i la tercera plaça a la taula, respectivament. Estarà en joc com a mínim aquesta tercera plaça, encara que depenent dels resultats que es donen en la jornada el que guanye fins i tot pot acabar líder de la categoria. Per això, els tres punts en joc són vitals per a tots dos. El Dénia, després de guanyar a casa el Contestano sense grans ostentacions i a més patint més del previst, intentarà guanyar en un camp complicat i difícil per sortir reforçat de cara als seus proper compromisos de lliga.
El partit es disputa hui dissabte al Camp Municipal de Tavernes de la Valldigna a les 18 hores. Alejandro Gomis Márquez és l'àrbitre que ha designat el comitè per dirigir aquesta trobada.

EL PEGO REP AL LÍDER I EL JÁVEA VIATJA AL CAMP DEL CUER

La cinquena jornada de lliga porta enfrontaments dispars per al Pego i el Jávea per les diferències que hi ha entre els seus rivals. Els pegolins reben al líder Muro -equip que comparteix el liderat amb Dénia, Alginet i Tavernes- mentre que els xabiencs reben al cuer Contestano. Els dos conjunts de la comarca afronten la jornada amb la intenció de saldar amb triomf els seus compromisos.

PEGO-MURO

La trobada es disputa demà diumenge a les 18.30 hores al Cervantes sota l'arbitratge d'Alejandro Sanz Marín.

CONTESTANO-JÁVEA

El partit es juga al camp de la Via de Cocentaina demà diumenge a les 17.30 hores sota la direcció de Francisco José Oliver López.

Subscriu-te!