Promoció Econòmica fa coincidir les Jornades gastronòmiques de l’arròs de Pego 2021 amb les dates de les festes patronals

Promoción Económica hace coincidir las Jornades gastronòmiques de l’arròs de Pego 2021 con las fechas de las fiestas patronales
  17/06/2021

Se celebraran del 23 al 30 de juny per a crear sinèrgies amb el sector hostaler

 

La X edició de les Jornades gastronòmiques de l’arròs bomba i bombó de Pego 2021 s’ha fet coincidir amb les tradicionals dates de les festes patronals de Pego per tal d’utilitzar per al foment del sector hostaler el reclam que suposen els concerts previstos al programa, encara que l’agenda festera es vegi reduïda per l’actual situació sanitària.

        Aquesta circumstància ha estat anunciada pel regidor de Promoció Econòmica, Ricardo Sendra, en la presentació de l’esdeveniment previst del 23 al 30 de juny, on ha estat  acompanyat per la tècnica de Desenvolupament Local, Alicia Carbonell i per Rafel Frau i Eduardo Gustavo Roti com a representants de l’hostaleria local.

        Sendra ha justificat la mesura en ares a crear sinèrgies entre el sector fester i l’hostaler per a optimitzar recursos de cara a la reactivació econòmica del municipi.

UNIFICACIÓ DE LA IMATGE

        “Que la imatge vaja creixent ens fa sentir-nos més potents” ha afirmat per a presentar com a novetat el canvi de format que permetrà unificar la imatge a l’hora de que cadascun dels tretze establiments participants publiciten els menús a oferir cada dia en els diferents mitjans i xarxes socials. Així, restaurants com Rafel, L’om, Zorrilla o Ca Merescal Asador Argentino, junt a bars com l’Aranbea, Casino, Daniel, Nou Trinquet, El moss, Coopego, La Placeta, Ca Briones i Patxi tindran al seu abast una plantilla genèrica amb el logotip de les jornades per a promocionar el plats de cadascuna de les jornades en que participen amb els preus corresponents i el telèfon de referència de cadascú.

TRADICIÓ GASTRONÒMICA I INNOVACIÓ

        En aquesta circumstància l’organització ha obert la ma respecte a anteriors edicions pel fet que, segons la tècnica ADL, “les jornades estan consolidades i ens consta l’aposta per la qualitat dels establiments participants”. No obstant, ha advertit que ens potencials clients de les jornades deuran fer reserva prèvia als telèfons indicats que permeta als hostalers adherits a la iniciativa puguen fer l’adequada previsió i complir amb els d’aforaments prevists en els actuals protocols del Centre de Salut Pública.    

        Un i altre han elogiat la predisposició del sector hostaler pegolí per a conjugar els plats tradicionals com la crosta, amb la innovació operada a partir de la utilització del arròs autòcton cultivat en la marjal com a ingredient bàsic de noves creacions gastronòmiques. En això, l’hostaler Rafel Frau ha emmarcat eixa tendència en la motivació que suposa l’esdeveniment per a experimentar amb plats com l’arròs amb polp i carxofes, l’arròs de cua de bou o l’arròs melós de pato, esclatasangs i castanyes. Experiment en el que el sector espera comptar a mig termini amb una suficient producció de la varietat bombó per tal de poder emprar-la al llarg de tot l’any

        El també regidor de Turisme ha aprofitat la compareixença per a avançar noves iniciatives de promoció de l’arròs de la marjal amb motiu de la sega a primeries de setembre. 

 

<<< Tornar a la portada