Quatre-cents pensionistes gaudeixen d’una jornada de convivència en l’Encontre de la gent gran a El Verger

  • Quatre-cents pensionistes gaudeixen d’una jornada de convivència en l’Encontre de la gent gran a El Verger
  • Quatre-cents pensionistes gaudeixen d’una jornada de convivència en l’Encontre de la gent gran a El Verger
  07/04/2023

La jornada de convivència que ha suposat l’encontre de la Gent Gran del baix Girona celebrat a El Verger va suposar als clubs de la Tercera Edat d’Ondara, Els Poblets, Beniarbeig i l’amfitrió iniciar el passat dissabte un nou cicle al lloc que en 2017 va començar una iniciativa que es va vore alterada per la pandèmia durant 2020 i 2021.

        El centenar de participants de cadascun dels municipis han tingut al col·legi Segària i al poliesportiu municipal com a escenari per a protagonitzar diferents activitats organitzades des de l’Ajuntament d’El Verger entre les que ha destaca la recepció amb mocador commemoratiu inclós, el ball de benvinguda, l’espectacular espectacle de sarsuela, el dinar a la carpa habilitada i la sobretaula musical, també amb ball. Muntatge que ha estat elogiat de forma unànime pels quatre-cents participant, el que ha congratulat a la regidora de Serveis Socials, Reme Fructuoso.

        “Crec que em complit amb l’objectiu de que la Tercera Edat dels quatre pobles puguera gaudir d’un retrobament entranyable amb les amistats que han anat generant-se al llarg del temps, per a obrir un nou cicle de germanor entre les persones del mateix entorn geogràfic” ha manifestat Fructuoso.

Per la seua banda l’alcalde, Juan Chover, ha advocat per “tornar-li a eixe col·lectiu de majors tot el que li han donat a la societat en els anys de la seua vida laboral on les condicions eren prou més precàries que hui i molt més difícil la conciliació familiar”. Amb això ha fet pública la satisfacció de la l’Ajuntament d’El Verger per haver estat a l’altura de l’esdeveniment amb la col·laboració de l’Associació de la Gent Gran del municipi

<<< Tornar a la portada