Regional Preferent: El Dénia guanya, el Calp empata, i Pedreguer i Jávea perden

Regional Preferente: El Dénia gana, el Calpe empata, y Pedreguer y Jávea pierden
  24/01/2022

La jornada per als equips de la comarca no ha sigut del tot bona. Només el Dénia ha donat una gran alegria a l'afició afició amb un incontestable triomf per 3-0 davant el Contestà, amb hat-trick de Renzo. La primera meitat va resultar més igualada i va acabar amb empat sense gols, encara que als deu minuts de la segona els locals es van endollar amb el primer punt per a tancar el partit en els últims minuts amb altres dos punts.
    El partit entre el Calp i Racing Benidorm va resultar molt animat i entretingut i va concloure amb empat a tres. El conjunt local ja comptava amb un avantatge de dos zero als sis minuts, amb punts de Jorrin i Borja. No obstant això els visitants van reaccionar i van empatar quan a penes quedada mitja hora de partit. En el 82 de nou Alexis va avançar al Calpe, però quasi al final el Benidorm va igualar una altra vegada en la rematada d'un servei de cantonada.
    El Pedreguer segueix en la seua línia de resultats adversos en el seu propi camp (0-3), on només ha guanyat un partit dels huit que ha disputat. Els *blavets van plantar cara al líder durant tota la primera part i més de la meitat de la segona, fins que va reaparéixer l'ariet del Gandia Guerrero per a apuntar-se un hat-trick en tot just 15 minuts del tram final del partit. El Pedreguer va perdre a més al seu lateral Alex Gayà que va veure roja directa.
    Tampoc el Xàbia va ser capaç de guanyar malgrat que en el minut 67 anava per davant en el marcador amb un 1-2, amb punts de Quintana i Paolo. No obstant això, els locals van reaccionar i van remuntar amb l'últim punt ja en el temps de descompte.