Regional Preferente: El Jávea sucumbe ante el líder Gandia (0-4) y el Calpe pierde en Tavernes (2-1)

11/12/2021

JAVEA: Pedro, Corbalán, Caturla (Marcos), Cristian, Llamas (Juli), Héctor, Paolo, Fran (Elian), Ferrán (Cabo), Tali, Quintana (Rubén Ortolá).

GANDIA: Coronado, Javier Mallol, Brines, Gorxa, Guerrero (Francesc), Cháfer, Alvaro (Ximo), Salva Martí (Pedro), Saucar, Melo (Pericás) y Maik (Benji).

GOLES:

0-1. Minuto 43. Guerrero.

0-2. Minuto 60. Álvaro.
0-3. Minuto 62. Melo.

0-4. Minuto Francesc.

El Jávea es va quedar sense idees i sense recursos davant un líder que va aprofitar les seues opcions i algun regal de la saga local per a emportar-se el partit per golejada. El quadre visitant va dominar la trobada encara que el Jávea va estar ficat en el partit en la primera part, almenys fins que va arribar el punt de l'ariet visitant Guerrero quasi al final del període. En la segona part el Gandia va aprofitar els espais i les distraccions defensives dels locals per a sentenciar el partit. El Jávea va tindre les seues oportunitats per a marcar però ja amb l'insalvable 0-4 a coll. Una derrota, la quarta consecutiva a casa, que allunya als locals de les aspiracions d'estar entre els favorits, i que deixa seriosament tocada la seua moral i la seua imatge.