Regional Preferent: Empat del Dénia i derrotes del Calpe i Jávea

Regional Preferente: Empate del Dénia y derrotas del Calpe y Jávea
  03/10/2022

La jornada com a forans per als equips de la comarca ha resultat grisa. A penes un empat es va portar el Dénia de Benigànim (1-1) en un partit molt disputat i en el qual es van avançar els locals en la primera meitat. No obstant això, el debutant Fede va igualar el marcador abans del descans.
    Per part seua, el Calpe es va posar per davant en el seu partit a Carcaixent quan a penes faltaven 25 minuts per al final, amb gol de Manu. No obstant això, l'equip local va reaccionar i li va donar la volta al partit en tot just 5 minuts per a deixar el marcador amb el definitiu 2-1.
    Un Jávea minvat per les baixes va tornar de buit de l'Olleria (2-0). Els locals es van avançar al caient del descans i van sentenciar amb el segon en el minut 61.
    Amb aquests resultats, els equips de la comarca es queden amb cinc punts en una delicada situació de la taula i amb idèntic bagatge: només una victòria, dos empats i dues derrotes.