Rem: El CR Marina de Dénia fa ple de victòries en el Trofeu dels Desemparats de la lliga SUMA

  • Rem: El CR Marina de Dénia fa ple de victòries en el Trofeu dels Desemparats de la lliga SUMA
  • Rem: El CR Marina de Dénia fa ple de victòries en el Trofeu dels Desemparats de la lliga SUMA
  09/04/2018

 

Una nova prova de la Lliga SUMA de rem de banc fix del Mediterrani es va disputar a Dénia diumenge. Més de 600 remers van participar en una competició en la que va destacar el Club Rem Marina de Dénia que va guanyar en les tres categories que va participar. Va fer doblet en veterans –masculí i femení- i va vèncer també en juvenils. L’altre club que va destacar va ser el Regatas Alicante, que va guanyar les dos proves absolutes. També s’ha de ressaltar la medalla de plata de l’equip cadet del Reial Club Nàutic Dénia.

            A tan sols tres regates per a que finalitze la lliga SUMA, els veterans del Rem Dénia han fet un pas endavant per a proclamar-se campions. Les veteranes també van demostrar que també ho volen ser i van aconseguir la victòria per segona regata consecutiva.

            Els juvenils del CR Marina de Dénia és van fer amb el triomf en una prova que va estar molt igualada i que es va decidir per tan sols unes centèsimes, les que li van traure els deniers als representants del CN Campello.

            En acabar les regates es va procedir al lliurament dels trofeus per part del regidor d’Esports de Dénia, Vicent Crespo; i els presidents de la federació de rem i del Club Rem Dénia, Juan Bautista Romero i Miguel Camarena, respectivament; i el representant de Marina de Dénia, Andrés Ponce.

 

Subscriu-te!