Segona FFCV: El Gorgos goleja, Orba i Teulada empaten, i el Dénia B perd

Segona FFCV: El Gorgos golea, Orba y Teulada empatan, y el Dénia B pierde
  21/10/2024

El Benissa torna a guanyar i és tercer a tan sols un punt del liderat

El Gorgos ha sigut l'únic equip de la comarca que ha donat una alegria en el Grup VI de la Segona FFCV després de guanyar per golejada al Bellreguard (5-1). Per la seua banda, Teulada i Orba no van passar de l'empat a casa, mentre que el Dénia B va patir una nova derrota.

El Gorgos va encarrilar el partit als cinc minuts amb l'expulsió d'un jugador rival i el posterior llançament de falta directa d'Axel per al 1-0. Josué va posar el 2-0 en el minut 8, encara que el Bellreguard va retallar abans del descans. En la segona meitat van marcar per als locals Axel —el segon de la seua compta particular—, Vicent Font i Héctor, en només cinc minuts.

El Teulada semblava encarrilar el partit davant el Miramar amb l'1-0 de Carles als onze minuts, però es va deixar empatar abans del descans. En la segona part, el tècnic local Cabe va introduir canvis, però es va trobar amb la doble groga de Pere, que va deixar l'equip amb deu. Per a més desgràcia, va arribar l'1-2 en el minut 57, encara que Moreno va aconseguir posar de nou les taules dos minuts després. El Teulada es va llançar a per la victòria, però es va trobar amb un penal en contra quasi al final del partit que va transformar el capità visitant, que hauria d’haver vist la segona groga uns minuts abans per una entrada fora de temps sobre Joel. El conjunt local no es va rendir i va insistir fins que en el 94 Carlos va aconseguir el definitiu 3-3.

L'Orba va haver de conformar-se amb un empat a casa davant el Daimús (1-1), que va demostrar ser un equip molt sòlid. El conjunt de Coca es va avançar amb el gol de Torrens passada la mitja hora. L'equip visitant va igualar tan bon punt va començar la segona part i després es va tancar per mantindre el resultat fins al final.

Nova derrota per al Dénia B —i ja són sis de sis— que no ix del lloc de fanalet roig, en esta ocasió a casa i davant el Real de Gandia (1-3). Dos gols dels visitants abans de la mitja hora van deixar el partit resolt. Adrián va retallar per als dianers als 35 minuts, encara que el conjunt visitant va aconseguir el tercer ja en el minut 88

UN ALTRE TRIOMF DEL BENISSA

Per la seua banda, en el grup VII el Benissa ha aconseguit un altre gran triomf, en esta ocasió a casa davant el Foietes Benidorm (2-1). I això que als de Pedro Jorro els va tocar remuntar perquè els visitants es van avançar en el minut 6. A més, Kevin va ser expulsat per doble groga en el minut 65, quan el marcador encara reflectia el 0-1. Paco Lleches va igualar en el minut 80 i José María Revelles va rubricar la remuntada en el temps de descompte, quan el Foietes ja havia perdut també a un dels seus jugadors per doble amonestació. Amb este triomf, el Benissa és tercer, a només un punt del lideratge.