Canfali Marina Alta

Sis lladres amb màscares blanques entren en una casa de Dénia armats amb dues escopetes

Seis ladrones con máscaras blancas entran en una casa de Dénia armados con dos escopetas
  13/12/2019

Sis lladres amb màscares blanques, presumptament de nacionalitat marroquina, han assaltat una vivenda a la partida Madrigueres Nord, al costat de la primera rontonda de la carretera d'entrada a Dénia armats amb dues escopetes, pals i potes de cabra. Els assaltants van entrar a la casa on resideix un jove matrimoni i la seua filla d'un mes de vida en plena matinada de dijous mentre dormien plàcidament.
Els delinqüents es van colar amb sigil i van lligar de mans amb una brida a l'home i li van propinar puntades de peu al pit, l'esquena i el cap. Van arribar en una furgoneta que havien robat a l'Alfàs de Pi. Mentrestant, les escopetes les van sostreure a Oliva. Van saquejar la caixa forta i es van emportar les joies, a la casa no hi havia diners en efectiu, de manera que els lladres van demanar les dues claus d'un Audi ranxera que la parella acabava de comprar-se i es van emportar els mòbils.
Quan els delinqüents van marxar, l'home es va alliberar de les brides i van avisar ràpidament a la Policia Nacional, que va acudir de inmediat.

Cercar notícies
Agenda