Canfali Marina Alta

Sense plàstic és fantàstic!

  • Sense plàstic és fantàstic!
  • Sense plàstic és fantàstic!
  • Sense plàstic és fantàstic!
  • Sense plàstic és fantàstic!
  27/09/2019

Suma't a la nostra campanya i guanya un "cabàs" per anar de compres de la casa Kbas

La preocupació per la petjada ecològica del plàstic ha arribat a les grans empreses. Els dos gegants nord-americans Coca-Cola i PepsiCo han posat en marxa accions per reduir la dependència dels plàstics d'un sol ús.

Coca-Cola anuncia que per al 2025 els seus envasos PET estaran fabricats en un 50% amb material reciclat. I igual que PepsiCo, ha decidit comercialitzar en llauna la seua marca d'aigua (Dasani, la més popular a Estats Units); les llaunes contenen més material reciclat que les ampolles de plàstic i tenen menys probabilitats de surar en l'oceà. A més, l'empresa líder està presentant una nova ampolla "híbrida" per la seua aigua en la qual la meitat dels materials utilitzats són una combinació de plantes i plàstic reciclat.

Saps que les ampolles de vidre de Coca-Cola de bars, hotels i restaurants es poden retornar i ser utilitzats fins a 25 vegades més?

La setmana que ve aportarem altres exemples d'empreses que s'han proposat reduir els plàstics d'un sol ús.

Envia'ns la teua foto fent la compra sense plàstics abans del 4 d'octubre i entra en el sorteig d'un "cabàs" per anar de compres de la casa Kbas. El nom del guanyador o guanyadora d'aquest segon sorteig es donarà a conèixer el dissabte 5 d'octubre.
I recorda ... SENSE PLÀSTIC ÉS FANTÀSTIC!

Pilar Ales, Vicenta Bisquert, Rosario i Maria Costa i Vicente Moreno fan les seves compres sense plàstic. I tu, a què esperes?

Cercar notícies
Agenda