Canfali Marina Alta

Sense plàstic és fantàstic!

  • Sense plàstic és fantàstic!
  • Sense plàstic és fantàstic!
  • Sense plàstic és fantàstic!
  • Sense plàstic és fantàstic!
  • Sense plàstic és fantàstic!
  • Sense plàstic és fantàstic!
  • Sense plàstic és fantàstic!
  13/09/2019
Envia'ns la teva foto i guanya un carro de la compra de Rolser

Saps que la "vida útil" d'una bossa de plàstic és de tot just un quart d'hora?

           Segons National Geographic, bosses, burilles de cigars, ampolles, taps, embolcalls, gots, recipients i tota mena d'objectes plàstics constitueixen fins al 73% dels residus trobats a les platges. A la Mediterrània el plàstic suposa el 95% dels residus. El Fòrum Econòmic Mundial estima que per al 2050 hi haurà més plàstic que peixos al mar. Els últims estudis adverteixen que per a aquesta data gairebé totes les espècies d'aus marines del planeta menjaran plàstic.
           Al mes de maig passat la Unió Europea va aprovar una directiva de plàstics d'un sol ús que prohibeix certs productes a partir de 2021. Són productes per als quals existeixen alternatives d'altres materials, com ara palletes, plats i coberts de plàstic. Els estats membres han de traslladar aquesta directiva a les seues respectives legislacions nacionals en un termini de dos anys. Els ciutadans hem de conscienciar-nos de la gravetat del problema i anar reduint el consum de plàstics.

Envia'ns la teua foto fent la compra sense plàstics abans del 20 de setembre i entra en el sorteig del primer carro de la compra de Rolser. El nom del guanyador o guanyadora es donarà a conèixer el dissabte 21 de setembre. A què esperes?

 

 I recorda ... SENSE PLÀSTIC ÉS FANTÀSTIC!

 

Pili, Juan Femenía, Adrián Martínez, Aurora, María Bou, Charo, Paquita Moragues i Ana Sala hacen sus compras sin plástico. ¿I tu?

Cercar notícies
Agenda