Canfali Marina Alta

Supermercats masymas estrena l’any amb nou propòsit sostenible: la bossa reutilitzable per a fruites i verdures

  • Supermercados masymas estrena el año con nuevo propósito sostenible: la bolsa reutilizable para frutas y verduras
  • Supermercados masymas estrena el año con nuevo propósito sostenible: la bolsa reutilizable para frutas y verduras
  07/01/2020
La firma d’alimentació i Rolser impulsen la iniciativa que té com a objectiu final eliminar el plàstic d’un sols ús

El director general de Supermercats masymas, José Juan Fornés, i el president de Rolser, Joan Server, han presentat la nova bossa de malla reutilitzable per a la secció de fruites i verdures, amb la qual la cadena de supermercats avança en la seua política medioambiental i de sostenibilitat i de compromís amb el canvi climàtic. Amb la iniciativa que han impulsat les dues empreses de Pedreguer es pretén substituir el plàstic d’un sol ús, amb unes bosses de material tèxtil reciclable que es pot llavar i reutilitzar de forma duradera. A més són transparents i transpirables, perfectes per a transportar i conservar la fruita i productes de l'hort.  

Les bosses es presenten en un pack de tres unitats i resulten molt resistents - poden suportar fins 5 kg de pes-. A més disposen d’un cordó que facilita el seu tancament i d’un espai per pegar en cada lloc l’etiqueta del producte que s’adquireix. 

La presentació ha tingut lloc en un dels supermercats que la firma té a Pedreguer, municipis en el que ambdues empreses tenen instal·lades les seus principals i d’on van tenir el seu origen. 

Masymas va eliminar en octubre les bosses de plàstic d’un sols ús per substituir-les amb altres de material reciclat en un percentatge de més del 80%, així com per bosses de paper i ràfia. Aquesta mesura va suposar una reducció de més de 200 tones de plàstic a l’any. A més, a novembre, i avançant-se a les exigències de la normativa europea, es va començar a substituir en tots els establiments els plats, coberts, gols i altres utensilis similars per altres opcions més sostenibles fabricades amb material compostable, biodegradable o reutilitzable.

Cercar notícies
Agenda