Tapes per a passar un cap de setmana de por

  • Tapas para pasar un fin de semana de miedo
  • Tapas para pasar un fin de semana de miedo
  30/10/2021

Si eres d'aquells que s'apunta a tot, Els Magazinos t'ofereix l'oportunitat de passar-ho en gran aquest cap de setmana aprofitant la celebració de l'Halloween sense privar-te de monstres, aranyes gegants, ratapinyades penjants o graneres embruixades. Per als quals a més de celebrar agraden de ficar-se en el paper, hi haurà photocall i la possibilitat de maquillar-se. Però, si per contra no et van aqueix tipus de celebracions però et tira això d'anar de tapes i el bon ambient, en el mercat gastronòmic trobaràs el lloc ideal per a degustar algun dels dotze plats amb carabassa que ofereixen diversos dels locals. N'hi ha dolços i salats, tradicionals i atrevits perquè pugues triar i els pots acompanyar amb una cervesa Túria bé fresquita. Et semblen molts? No et preocupes; hi ha pla per a hui dissabte, demà diumenge i el dilluns de Tots Sants.

Els Magazinos ha volgut organitzar un Halloween “molt nostre” batejat com Un cap de setmana de por i amb el toc mediterrani que caracteritza totes les seues iniciatives. Per a calfar motors, els joves d'Aprosdeco han preparat una decoració especial. Val la pena fer-se una passejada pel mercat gastronòmic d'un món millor per a gaudir d'ella. Trobarem tot tipus de detalls i racons terrorífics que ens faran passar una bona estona. Hi haurà també un photocall per a immortalitzar el moment. Es donarà un premi d'un sopar ‘de por’ entre els qui es facen una foto en el photocall o en un dels racons decorats i etiquete a Els Magazinos i a aquella persona amiga amb qui vol compartir el sopar.

Atenció a les tapes i plats preparades en els locals del mercat. El restaurant A la fresca presenta tres propostes: pizza de ricotta, carabassa al forn, les seues pipes, cansalada viada curada i mantega de sàlvia; Torrada d'hummus de remolatxa, carabassa, rúcula i parmesà; i pastís de carabassa i xocolate pacari. El que ve a continuació obri també l'apetit i ofereix molt on triar. Empanades de verdures rostides amb carabassa en Allora; Raviolones de carabassa amb salsa de romer en Santa Pasta; Curri roig tailandés amb carabassa en Sala Thai; Croqueta de galta ibèrica amb crema de carabassa rostida en Croquetería Qmcomo; Tonyina roja sobre escabetx de carabassa en Els Monges D'Els Magazinos; Cachirulo crema de carabassa amb cruixent de llom ,encenalls de rostes i cebollí en l Cachirulo; Hamburguesa formatge de Cabra, carabassa i mel en L’atelier du petit français; Broqueta de vedella amb xips de carabassa i guacamole en La Pinchoteca; i Dònut farcit de crema pastissera de carabassa picant, xocolate blanc i cacauets cruixents en Grndback.

I per si no hi havia suficient, el diumenge 31 al matí i a la vesprada (d'11 a 15 h. I de 17 a 20 h.) es maquillarà a 15 o 20 consumidors que es demanen una tapa i una cervesa Túria en qualsevol dels locals del mercat. 

Un pla terroríficament atractiu i fàcil de posar en pràctica. I sí: aquest cap de setmana, que et donen carabasses.

 

<<< Tornar a la portada