Tercera FFCV: Benitatxell, Calp B, Pedreguer i El Verger reforcen el seu favoritisme amb importants victòries

Tercera FFCV: Benitatxell, Calpe B, Pedreguer y El Verger refuerzan su favoritismo con importantes victorias
  06/10/2024

Els equips de la Marina Alta continuen mostrant el seu potencial en el grup XII de la Tercera FFCV. Benitatxell, Calp B, Pedreguer i El Verger, que apunten a ocupar els llocs de privilegi en la classificació, han consolidat el seu estatus amb destacades victòries en la cinquena jornada de la competició.

El Calp B va ser el protagonista de la jornada amb una golejada contundent, imposant-se per 6-2 davant del Beniarbeig. Des dels primers minuts, l'equip local va deixar clar el seu domini, col·locant-se 3-0 en el minut 11. Fernando, amb un doblet, Reda, Òscar, Pedro i Àlex Coca van firmar els gols del Calp B. Per part del Beniarbeig, Andrés i Sergio van maquillar el marcador en un encontre en què la superioritat del Calp B va ser evident.

En l'Estadi Cervantes, el Pedreguer va segellar una victòria sense sobresalts davant del Pego B. El marcador es va obrir als 23 minuts gràcies a un desafortunat gol en pròpia porta de l'equip local. Ja en la segona part, Rubén i Sergi Fornés van ampliar l'avantatge per a un Pedreguer que va dominar l'encontre de principi a fi. Aquesta victòria reforça les aspiracions de l'equip en la lluita pels llocs alts.

El Benitatxell tampoc va trobar resistència en el seu duel contra l'Ondarenc. L'encontre va quedar pràcticament decidit en els primers 45 minuts, amb dos gols d'Antonio Sánchez i un de Juan Vicente. El 3-0 definitiu va deixar un Benitatxell molt superior, sense donar marge al rival perquè inquietara la seua porteria en cap moment del partit.

El Verger va aconseguir una important victòria en la seua visita a l'Orba B, en un duel disputat que va finalitzar amb un 2-3. Els visitants van dominar bona part de l'encontre i es van posar per davant amb gols de Molines, Piera i Carim. No obstant això, l'Orba B no es va rendir i va retallar distàncies amb els gols d'Iván i David José, encara que no va ser suficient per a evitar la derrota. Aquesta victòria manté el Verger en la lluita pels primers llocs de la classificació.

El Teulada B va protagonitzar una de les sorpreses de la jornada en imposar-se per 3-2 a l'Atlètic Callosa, un dels equips més forts del grup. Héctor va avançar els locals amb l'únic gol de la primera part. En la segona, el partit es va tornar frenètic en els últims 20 minuts. El Callosa va empatar en el minut 70, però Juan Sebastián va respondre immediatament per a tornar a avançar als teuladins. A pesar d'un nou empat en el minut 80, Marcos va sentenciar l'encontre amb un gol en el 85, donant tres punts valuosos al Teulada B.

El Benissa B no va poder mantindre el resultat favorable en el seu encontre contra el Finestrat. A pesar de remuntar un 0-2 advers amb gols de Francisco i Adam, els visitants van aconseguir endur-se la victòria amb un gol decisiu en el minut 71. Aquest 2-3 deixa el Benissa B sense punts en una jornada en què la reacció va ser insuficient.

Amb les seues victòries, el Benitatxell, Calp B i Pedreguer continuen al capdavant de la taula amb onze punts. Els segueixen el Campello B i El Verger, amb 8 punts però un partit menys. Els cinc equips es mantenen invictes després de la disputa de la cinquena jornada.