Un audiovisual mostra les reaccions dels homes davant de situacions de violència similars a les que pateixen les dones

Un audiovisual muestra las reacciones de los hombres ante situaciones de violencia similares a las que sufren las mujeres 
  13/09/2019

La Regidoria d'Igualtat i Diversitat de Dénia ha llançat a través de les xarxes la campanya de sensibilització i conscienciació #SenseFerPor, que té com a peça principal un audiovisual que planteja diverses d'aquestes situacions de violència, però aquest cop fent que les visquin homes. L'objectiu ha estat que experimenten aquesta por i expliquen el que han sentit al viure una situació de tensió i violència similar a les que s'enfronten les dones diàriament.

L'audiovisual ha estat elaborat per la productora L'Home Bala i està finançat amb fons del Pacte d'Estat contra la violència de gènere. S'ha gravat a Dénia amb la col·laboració de dones de Matria. Associació de Dones, que donen vida als personatges amb la cara coberta per màscares i roba uniforme, per simbolitzar l'anonimat i la por que provoquen els agressors així com actors professionals. També han participat homes anònims que van viure aquestes situacions sense saber que estaven sent gravats.

El treball es publicarà per parts a partir del dilluns. 

Subscriu-te!