Un cartell il·lustrat amb la silueta de Segària remarca la vocació comarcal de la Fira de Fires d’Ondara

Un cartell il·lustrat amb la silueta de Segària remarca la vocació comarcal de la Fira de Fires d’Ondara
  25/10/2018

Arrancarà el 10 i 11 de novembre amb La Marina Alta en els cinc sentits dedicada al paisatge

Las fira La Marina Alta en els cinc sentits dedicada al paisatge arrancarà la Fira de Fires 2018 el 10 i 11 de  novembre, com a primer capítol d’una programació que abasta els altres dos caps de setmana amb dedicats respectivament a les mostres i la gastronomia.

        Trenta tres expositors d’Ajuntaments, mancomunitats i empreses de turisme actiu i cultural, tractaran d’aprofundir en la trajectòria promocional d’un esdeveniment que es remunta a 1690.

        Aquesta circumstància s’ha fet pública en la presentació de l’esdeveniment que junt amb l’alcalde d’Ondara i responsable de Turisme i Promoció Econòmica, José Ramiro i la tècnica de l´àrea, Ana Cotaina, ha congregat al gerent de la Macma, Jovi Lozano-Seser; el gerent del grup Melic, Luis Silvestre; el president de l’Ondara Custom Club, Julio Seguí; i el dissenyador Toni Ortolà.

        Aquest últim ha explicat, que el disseny del cartell genèric que abasta als tres caps de setmana ha estat configurat amb la referència a la tipologia comú que  caracteritzat les tres anteriors edicions, per a representar la vista com a element vertebrador de la fira amb un ull que te com a cella la silueta de Segària, rematat per uns raigs que simbolitzen el territori de la Marina Alta, per a explicitar la vocació comarcal de l’esdeveniment. A banda Ortolà ha dissenyat també el cartell reclam de la Matinal Motera que ha anomenat L’amo del temps.

¡Suscríbete!