Un festival d’arts escèniques li donarà un nou format al carnestoltes pegolí

Un festival d’arts escèniques li donarà un nou format al carnestoltes pegolí
  08/02/2020

 

Arrancarà el proper divendres amb el pregó de l’escriptora Majo Siscar

 

L’organització del carnestoltes de Pego 2020 canvia radicalment de format per a incorporar un festival d’arts escèniques entre la desfilada infantil de matí i les revetles de per la nit, que habilitarà per la vesprada sis espais teatralitzats al llarg del casc urbà. Aquests, ambientaran progressivament el Jardí de l’Eden, el Versalles del S.XVIII, la India, el Nova York dels anys 20, el moviment hippie Flower Power i un gran circ que els visitants tindran el seu abast en un recorregut on cent-cinquanta actors actuaran amb el públic al llarg de dues hores.

        L’esdeveniment ha estat presentat a la Casa de Cultura per l’alcalde, Enrique Moll, la regidora de Cultura, Laura Castellà i el coreògraf pegolí, Marc Pons, a qui l’Ajuntament li han encarregat aquesta proposta dirigida a revitalitzar una de les festes més universals del municipi. Aquest objectiu ha estat ressaltat pel també responsable de l’àrea de Festes per a  mostrar la confiança en “encetar un pas mes en la promoció del carnestoltes pegolí que en l’última època s’havia convertit en una macrofesta que amenaçava la seua essència genuïna”.

        Aquest extrem ha estat compartit per Castellà qui ha justificat l’ambientació de la compareixença al pati de la Casa de Cultura per a tractar d’enganxar als potencials visitants d’un projecte ambiciós que l’Ajuntament ha emprés junt amb l’associació Atzaïla. “Esperem que siga un punt d’inici d’un altre vessant del carnestoltes des del punt de vista dels joves”, ha apuntat.

<<< Tornar a la portada