Un homenatge simfònic a John Williams clausurarà el Sonafilm 2024 a la plaça de bous d’Ondara

Un homenatge simfònic a John Williams clausurarà el Sonafilm 2024 a la plaça de bous d’Ondara
  14/05/2024

La sisena edició del Festival de Música de cine Marina Alta, sota la denominació oficial del Sonafilm comença a calfar motors al confirmar l’organització que serà clausurat amb un concert d’homenatge simfònic al compositor John Williams.

Aquest últim esdeveniment, organitzat per la Regidoria de Turisme d’Ondara,s’ha previst per al dissabte 24 d’agost a la plaça de bous d’Ondara per a interpretar les més destacades bandes sonores del l’autor més llorejat de Hollywood a càrrec de la Universal Symphony Orchestra, junt amb les veus del Cor de la Universitat Politècnica de València i el Cor Infantil CODA, sota la direcció del mestre José Martínez Colomina. Aquesta conjunció, segons destaca l’organització, farà pujar a l'escenari a més de 150 músics, el que suposa un rècord en la trajectòria del Sonafilm.

 

FESTIVAL DE MUSICA DEL CINE MARINA ALTA DEL 2 AL 24 D’AGOST

 

A banda d’aquest acte central, el festival preveu desenvolupar diferents estils musicals en les activitats que, a partir del 2 d’agost tindran com escenari Dénia, Calp, Teulada-Moraira i Beniarbeig, que enguany se suma al festival. Actes que, segons l’organització seran ser concretats en les pròximes setmanes, i que estaran complementats per la presència de diferents convidats de renom en el mon de la música o del cinema com

Zacarías M. De La Riva – autor de “Bajocero”, “Las Aventuras de Tadeo Jones”-, Manuel Gil-Inglada – autor de “Barrio Sésamo”, “Saber y Ganar”, “Los Lunnis”-, Vicent Ortiz Gimero – autor de “Los Farad”- o Paula Ortiz -“Bajo terapia”-.

 

ENTRADES JA A LA VENDA

 

Des d’Aljub Músic i l’Ajuntament d’Ondara han informat que entrades per al concert “Homenatge a John Williams” que tindrà lloc a les 23 hores del 24 d’agost s’han posat ja a la venda en els enllaços habilitats en la web oficial del festival www.sonafilm.es. Concert que, en una primera part inclou les suites de ”Parqué Jurásico”, ”Tiburón” i “E.T. El Extraterrestre”, a més del tema ”Throne Room End Title” de “La Guerra de las Galaxias”; mentre que en una segona part preveu interpretar peces com ”Somewhere in my memory” de “Solo en Casa”, “Raiders March” de “Indiana Jones”, ”A prayer for peace” de “Munich”, ”Viktor´s Tale” de “La Terminal”, ”Hymn to the fallen” de “Salvar al Soldado Ryan” i la marxa de “Superman”.

Així mateix han destacat i agraït a les empreses i entitats que enguany recolzen el Sonafilm 2024 a través de patrocinis, una col·laboració que qualifiquen de clau, junt amb els municipis participants, per a posar en marxa aquesta sisena edició.

 

 

<<< Tornar a la portada