Canfali Marina Alta

Una app informarà pel mòbil si les platges estan plenes

  • Una app informará por el móvil si las playas están llenas
  • Una app informará por el móvil si las playas están llenas
  19/05/2020

La Generalitat oferirà aquest estiu una app senzilla que servirà perquè els ciutadans coneguen l'estat d'ocupació de les platges a l'hora de decidir a quin anar. Serà una manera d'evitar aglomeracions i d'accedir a la informació de forma senzilla a través del mòbil. A més, es posarà a la disposició dels ajuntaments un document que els servirà d'ajuda per a facilitar l'accés segur a les platges. 

Al mateix temps, s'està elaborant un catàleg de platges i cales de la Comunitat Valenciana, així com en una aplicació informàtica, amb l'objectiu d'orientar als ciutadans sobre el seu grau d'ocupació a l'hora de prendre una decisió que evite aglomeracions. "Aconseguir platges més segures per a la ciutadania" és una de les prioritats del president Ximo Puig, qui demana que les diferents institucions facen "un exercici de corresponsabilitat". 

El catàleg ressaltarà l'"enorme riquesa" de les platges de les tres províncies. Puig recorda que el 70% de la franja costanera del territori valencià està format per platges i cales, algunes d'elles desconegudes, per la qual cosa la iniciativa ajudarà a donar-les a conéixer. Es tracta, ha agregat de "una gran oportunitat per a mostrar aquestes platges extraordinàries" amb les quals compta la Comunitat.

 

 

 

 

Cercar notícies
Agenda