Torna la hostaleria amb restriccions i molts dubtes
01/03/2021
El que hi ha hagut fins ara era més testimonial que una altra cosa. Els locals d'hostaleria ja poden obrir a partir d'aquest dilluns però amb limitacions: només terrasses al 50% i fins a les sis de la vesprada.
Les normes de la desescalada no donen una altra possibilitat. En les últimes setmanes es podien obrir però només amb menjar per a portar.
No tots els bars i restaurants podran funcionar per no tindre terrassa o perquè els seus propietaris consideren que perdran diners. "Si almenys pudguérem treballar fins a les 9 de la nit, per a donar sopars i guanyar alguna cosa, seria altra cosa", ha comentat el gerent d'un establiment del carrer Marquès de Campo, que de moment no reobrirà.
Uns altres han anunciat que començaran a funcionar al llarg de la setmana. Un exemple és Magazinos, el mercat cultural i gastronòmic de Dénua, que ho farà el dijous 4. Amb totes les mesures sanitàries i amb ganes de rebre als clients.
Perquè eixe és un dels dubtes.
¿Acudirà la gent a bars i restaurants per a garantir uns ingressos suficients per als negocis?
La població ho necessita. Per a gaudir, eixir a pegar una volta o menjar alguna cosa en hores de treball.
Però dins dels locals no es podrà encara consumir i les barres, que tantes alegries donen als hostalers, seguiran clausurades.
<<< Tornar a la portada