Xàbia disposarà d'habitatge públic per al lloguer en sòl públic

Xàbia dispondrà de vivienda pública para el alquiler en suelo público
  28/10/2019
El alcalde, José Chulvi, y el vicepresidente segundo de la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, tratan la situación habitacional y de movilidad

L'alcalde, José Chulvi, i el vicepresident segon de la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, tracten la situació habitacional i de mobilitat

 

Xàbia comptarà en aquesta legislatura amb una nova oferta d'habitatge públic destinat per al lloguer. Així ho han anunciat l'alcalde, José Chulvi, i el vicepresident segon del Consell, Rubén Martínez Dalmau després d'una trobada que han mantingut a l'Ajuntament. 

Per a dur a terme aquest projecte des del departament d'Urbanisme s'han mostrat les diferents bosses de sòl públic existent pròxim als nuclis urbans. És el primer pas per a donar forma a un acord entre les dues administracions que porte a la construcció d'aquests habitatges socials. 

En aquest sentit, José Chulvi va manifestar “la nostra total sintonia amb el Consell; abordar la situació habitacional a Xàbia és fonamental, no sols quant a les actuacions concretes de l'ací i ara, sinó quant a anàlisi del nostre model”.