Canfali Marina Alta

Ximo Puig i la resta de consellers celebren el ple de Xàbia i s'interessen per assumptes i iniciatives de la ciutat

  • Ximo Puig y el resto de consellers celebran el pleno de Xàbia y se interesan por asuntos e iniciativas de la ciudad
  • Ximo Puig y el resto de consellers celebran el pleno de Xàbia y se interesan por asuntos e iniciativas de la ciudad
  07/02/2020

El municipi de Xàbia ha estat la seu aquest divendres de la reunió de ple de Consell que ha tingut lloc a primera hora del matí, i en què van participar els membres del Govern Valencià que encapçala Ximo Puig. El president, al costat de la resta de consellers, van ser rebuts per l'alcalde, José Chulvi, i altres membres de la corporació municipal abans de celebrar la reunió de caràcter ordinària.

Chulvi va donar al Consell unes escultures de forja signades per l'artista local Toni Marí, en forma de posidònia i peixos, que simbolitzen la lluita del municipi per protegir la biodiversitat marina i trobar l'equilibri entre la necessària sostenibilitat i protecció i el gaudi de la mar i el medi natural.

Després de la trobada, els dirigents autonòmics van desplegar una intensa agenda per prendre el pols a diferents municipis de la Marina Alta. Per la seua banda, la vicepresidenta i portaveu, Mónica Oltra, va convocar als mitjans a la Biblioteca Municipal per anunciar els acords adoptats en el ple.

Cercar notícies
Agenda