El Festival Quarantena simula les Festes de Juliol pels balcons de Pedreguer

  • El Festival Quarantena simula les Festes de Juliol pels balcons de Pedreguer
  • El Festival Quarantena simula les Festes de Juliol pels balcons de Pedreguer
  • El Festival Quarantena simula les Festes de Juliol pels balcons de Pedreguer
  • El Festival Quarantena simula les Festes de Juliol pels balcons de Pedreguer
  27/03/2020
Comença hui divendres amb el pregó

La Comissió de Festes 2020 desafia l’estat de cofinament. O siga, allò que pel fet de quedar-se a casa no significa que no hem de fer festa. Per això ara el Festival Quarantena, que ha programat aquesta colla, ambientarà amb un simil de les Festes de Juliol les balconades del poble cada dia a les 20 hores, aprofitant el moment d’assomar-se a aplaudir als sanitàries i professionals que lluïten contra el coronavirus des de la primera línia del front. 

La primera idea iniciativa ha estat decorar els balcons, amb tota mena de material reciclat que es trobe per casa. Han faltat hores, perquè les primeres propostes ja es publicaren enseguida al Facebook de la comissió, i això que el programa comença hui divendres amb el pregó. Hi haurà premis als millors balcons.

La segona part ha estat elaborar una programació d’allò més semblant a la de la setmana gran de les Festes de Juliol, obviament molt minvat per les circumstàncies. Així, el programa arranca este divendres amb el pregó, per eixir tots als balcons a cridar Visca Pedreguer!. Dissabte 28 serà la nit de la presentació, i la gent s’haurà de mudar per a assomar-se al balcó. Diumenge 29, la Murta, toca abillar-se uns de blanc i mocador roig, i altres amb el mantó. Dilluns 30, dia del bou, vestits de torero o de bou. Dimarts 31, la gran cordà, es farà una mascletà amb botelles i caldrà vestir-se com si anarem a estar baix la corda. Dimecres 1, Sant Bonaventura, tots com si anarem de processó. Dijous 2, dia del xiquet caldra traure l’altaveu amb cançons i balls infantils. Divendres 3, dia de les Quintades, tots a posar-se la camisa de quintos. Dissabte 4, cal dissfressar-se que són les carrosses. I finalment, diumenge 5, dedicat a Sant Roc, cal vestir-se de rockers per assomar-se als balcons. 

A més, totes les activitats s'amenitzaran amb actuacions musicals que es podran seguir a través de la pàgina de Facebook de la Comissió de Festes 2020. 

FOTOS FACEBOOK

¡Suscríbete!
Suscrpciones

Suscríbete al
boletín de noticias

He leído y acepto el aviso legal
Buscar noticias