Adrián Ivars i Rosa Lara guanyen a la Cursa de Benissa que tanca el Circuit a Peu Marina Alta

03/06/2024

El Circuit a Peu Marina Alta va tancar la seua vint-i-sisena edició amb la Cursa Popular de Benissa en la que es van imposar els atletes del Kamikazes Gang Adrián Ivars i Lara Feliu. La prova, en la seua vint-i-cinquena edició, va enregistrar un rècord de participació amb més de 1.000 corredors repartits en les distintes categories. En la prova reina, de 8,3 km i amb nou recorregut, van competir un total de 732 corredors.

Ivars va fer un temps de 27:25 i va estar seguit per Jaime Díaz, independent, amb 27:47 i de Juanan Fernández, del CA Benidorm, amb 28:08. Amb el primer lloc de la general ja sentenciat per al campió Moha Rida, l’emoció es va traslladar a la lluita pel segon lloc, en la que es va imposar Juanan Fernández a Toni Soler.

En la categoria femenina la vencedora Rosa Lara va emprar un temps de 30:08. En segon lloc, va entrar María Isabel Ferrer, del CA Llebeig Xàbia Publidom, amb 30:41, i en tercera posició completava el podi Andrea Abad del Publidom amb una marca de 32:03.

PODIUMS LOCALS

Pel que fa als atletes locals, Fran De La Cruz Jordá, del Entrena Benissa, va ser primer amb un temps de 29:44, el segon Rach Ben, amb 36:57, i el tercer Jonathan Mancha, del Kamikazes Gang, amb 38:11.

En xiques es va imposar entre les locals Yolanda García Font, Kamikazes Gang, amb una marca de 35:06, seguida de Gemma Garrigues Ronda, del Ginestar Benissa, amb 37:26, i Diebrich Bouma del Kamikazes Gang, amb 48:36. També va haver trofeu per als atletes del club Ginestar Atletisme Benissa, tant en xiques com en xics, en les categories inferiors.