El pregó del cuiner Jordi Morera en clau gastronòmica fa bullir l’ambient en el preàmbul del carnestoltes pegolí
El carnestoltes pegolí 2019 ha descorregut el seu teló amb el pregó protagonitzat pel cuiner Jordi Morera en clau gastronòmica des del balcó de l’Ajuntament per a posar-li la cirereta al muntatge de l’associació cultural Atzaïla amb l’objectiu de revitalitzar una trilogia festera que abasta la Baixada del Riu de Bullent, Carnestoltes i la Pinyata.
L’acte, que ha congregat a la plaça de l’Ajuntament a centenars de veïns i visitants, ha estat amenitzada per la colla de dolçainers La Clandestina, el ballet del coreògraf Marc Pons, els Gegants i el Drac de Dianium Dansa i la Muixeranga de la Marina Alta. Aquest tret d’eixida donarà pas hui dissabte a la XXXIV edició de la Baixada al Riu de Bullent a partir de les 13 hores en el Pas de Bullentó.