Els balcons del carrer La Bassa de Gata llueixen l'Art al Vent

  • Els balcons del carrer La Bassa de Gata llueixen l'Art al Vent
  • Els balcons del carrer La Bassa de Gata llueixen l'Art al Vent
  16/08/2017

Art al Vent ompli ja els balcons del carrer la Bassa amb les obres que composen l’exposició d’art tèxtil a l’aire lliure més important de la Comunitat Valenciana i que es podrà visitar fins al 3 de setembre. Dilluns va quedar inaugurada la catorzena edició d’aquesta mostra en un acte que va comptar amb la presència de la regidora de Cultura, Àngels Soler, el director de la mostra, Josep Ginestar, Lala de Dios, representant del jurat, i la diputada al Congrés Rosana Pastor. També hi van assistir membres de la corporació municipal, regidores d’Ondara, Pedreguer, i Jesús Pobre, el Gerent de la Macma i artistes expositors. L’acte va estar amenitzat amb la participació de la Colla El Montgó que va amenitzar la cercavila i l’actuació del Grup de Danses La Llata.

La regidora de Cultura ha mostrat la gran satisfacció perquè Gata acull, un any més, aquesta gran manifestació cultural que suposa una de les exposicions més internacionals del territori valencià. També ha volgut agrair la tasca que desenvolupa Josep Ginestar, el jurat i tots els que col·laboren per què cada any Art al Vent siga possible. Ha destacat la participació d’artistes de 16 països diferents procedents dels 5 continents.

Per la seua part, Ginestar ha explicat que la mostra recull una gran varietat de obres amb tècniques diferents i amb temàtiques molt diverses, algunes d’elles de caràcter reivindicatiu. A més, ha agraït la tasca i professionalitat del jurat format per Lala de Dios, presidenta de la xarxa Europea Tèxtil; Paulina Ortiz, artista i dissenyadora tèxtil; i Katriina Flensburg, artista tèxtil.

Per la seua part, Lala de Dios ha volgut manifestar la seua gratitud per formar part d’un projecte com és Art al Vent que s’ha convertit amb una data ineludible dins el món de l’art tèxtil. També ha destacat que encara que es tracta d’una convocatòria dirigida a artistes contemporanis es tracta d’una reinterpretació d’una tradició, així que barreja patrimoni cultural amb modernitat.

<<< Volver a la portada