Canfali Marina Alta

La tercera Marató Benèfica de Cerebrum recaptarà fons a Pedreguer per a la rehabilitació d’afectats per danys cerebrals

La tercera Marató Benèfica de Cerebrum recaptarà fons a Pedreguer per a la rehabilitació d’afectats per danys cerebrals
  06/04/2017

 

L’associació Cerebrum, d’ajuda als afectats per danys cerebrals i als seus familiars, ha previst la tercera Marató Benèfica de cicle Indoor, Zumba i Esport Adaptat per al pròxim diumenge 30 d’abril, als Pòrxens de Pedreguer. L’activitat, que ve celebrant-se pràcticament des de la constitució de l’associació, servirà per recaptar fons que es destinaran al projecte de centre de rehabilitació i assistència als afectats per dans cerebrals.

        La Marató ha estat presentat a la Casa de Cultura en un acte en el que ha intervingut el president de l’associació, Bernat Tomás, qui va recordar l’èxit de les anteriors edicions. Tomás ha insistit en la necessitat d’impulsar aquest projecte ja que els afectats necessiten assistència periòdica d’especialistes com ara fisioterapeutes o logopedes. A banda, també l’associació promou teràpies de grup no només dels malalts sinó també dels familiars.

        El president ha agraït la col.laboració d’empreses i particulars en aquesta iniciativa, i de manera especial la de l’Ajuntament de Pedreguer. Avança que a banda de les sessions de spinning i zumba hi haurà també durant el matí infables per entretindre els més menuts.

Buscar noticias
Agenda