L’aposta pel producte de proximitat multiplica el potencial promocional de les Jornades Gastronòmiques de l’arròs de Pego

  • L’aposta pel producte de proximitat multiplica el potencial promocional de les Jornades Gastronòmiques de l’arròs de Pego
  • L’aposta pel producte de proximitat multiplica el potencial promocional de les Jornades Gastronòmiques de l’arròs de Pego
  20/10/2023

La implicació dels establiments participants en la XIII edició de les Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba i bombó de Pego per a utilitzar ingredients autòctons de quilòmetre zero com a distintiu de reclam s’ha reflectit en un considerable augment de clientela en el primer tram de l’esdeveniment.

        Aquesta singularitat pel que fa al producte ha estat invocada pel regidor de Promoció Econòmica i CREAMA, Raúl Tamarit com a argument per a l’increment de reserves que ha experimentat durant tota la setmana el sector hostaler pegolí representat en aquesta ocasió per restaurants com Rafel, Zorrilla i l’Om, a banda de bars i cafeteries com Casino, Ca Briones, Aranbea, Chacarita, el Moss, Llit i taula, La placeta i Sabors de la terreta.

        “Tenim un arròs de producció pròpia, unes taronges excepcionals, una mel reconeguda i uns caquis i avocats de qualitat i altres productes de proximitat que permeten als nostres cuiners desenvolupar una gastronomia gourmet que barreja els plats tradicionals i la innovació culinària i que ens permet comptar amb un turisme de paladar integrat en eixe entorn privilegiat que disposa de variades rutes de senderisme i un patrimoni per a configurar una oferta sostenible i diferencial de cara al visitant”, ha manifestat per a confirmar la intenció de donar continuïtat de les jornades de cara als pròxims anys.

        En eixa dinàmica, ha destacat que l’ambient que s’ha vist fins ara a les jornades amb la multitud de reserves formulades obliga a la Regidoria a aprofundir en l’ampliació,  promoció i coordinació d’unes jornades gastronòmiques que s’han convertit per mèrit propi en una referència a l’interior de la Marina Alta i en un reclam per al turisme.

 

LA RECTA FINAL AQUEST CAP DE SETMANA

 

        Tamarit ha aprofitat per a convidar a tota la Marina Alta a degustar durant aquest de setmana d’una varietat de plats que van des de la clàssica crosta o la paella, cap a variants com “la crosta del senyoret”, “la paella de boletus”, fins a arribar a novetats en arrossos melosos i secs com el melós de polp i carxofes, amb boletus i castanyes, de vaca madurada amb tuetà, on amb cranc blau i anques de granota.

        No obstant això, ha advertit que, donades les previssions de concurrència, per part de l’organització es recomana fer l’oportuna reserva amb els diferents establiments amb la prèvia consulta de la graella publicada pel departament de CREAMA les xarxes socials on es detallen els menús de cada data –entrants, plat principal i postre-, el preu i el telèfon de cada establiment participant.

 

<<< Volver a la portada