Mercat medieval i expositors d’animals arropen la mostra de Comerç i Empresa en el cap de setmana de fira forta d’Ondara

  • Mercat medieval i expositors d’animals arropen la mostra de Comerç i Empresa en el cap de setmana de fira forta d’Ondara
  • Mercat medieval i expositors d’animals arropen la mostra de Comerç i Empresa en el cap de setmana de fira forta d’Ondara
  18/11/2023

La concentració de la Fira de Fires d’Ondara en un format de dos caps de setmana respecte al que era l’esquema de les últimes edicions sembla haver funcionat en el cap de setmana conegut com el de “fira forta” per l’expectació suscitada arran tant de la Marina Alta com de les comarques veïnes. En eixa dinàmica a la Fira de Comerç i l’Empresa del Prado li ha ajudat aquesta vegada l’ambientació que sempre atorga el mercat medieval de cara a les famílies, a banda dels expositors d’animals procedents de tota la Comunitat Valenciana a la plaça de bous que recupera les arrels d’un esdeveniment que es remunta a 1690 de la mà de l’Associació de Carreters i Cavallistes que ha mostrat la seua predisposició a passejar en carruatge als més menuts pel casc urbà.

        L’esdeveniment ha estat inaugurat per una nodrida representació de la corporació municipal, amb l’alcalde, José Ramiro i la regidora de Promoció Econòmica, Raquel Mengual al front acompanyada pels representants de l’associació de comerciants ACO i del teixit social ondarenc. La portaveu dels comerciants i empresaris d’Ondara ha manifestat la satisfacció de l’associació per la resposta del teixit comercial local “per a participar i demostrar que estem ací i que tenim molt que oferir”. A banda ha agraït el recolzament d’Ondara que ha qualificat de necessari per a esdeveniment d’aquest tipus sense el qual no serien possibles. Capítol que ha estès “a tots els socis d’ACO per l’esforç que suposa portar a la fira el seu negoci i per donar vida cada dia de l’any al nostre poble”.

        Per la seua banda, l’alcalde ha mostrat la seua satisfacció per l’acompanyament del teixit social a un comerç ondarenc que, segons considera, “és el cor del poble, que batega i trau sang per que arribe a totes les cèl·lules del cos d’Ondara”. Així mateix s’ha congratulat de les confluències en la fira del Comerç i l’Empresa d’enguany “del comerç local, el comarcal, el nacional i l’internacional però nascut en el poble d’Ondara”. Finalment ha elogiat la tasca portada a cap per Raquel Mengual com a nova regidora de Promoció Econòmica per a agafar el relleu i donar-li un nou impuls a la tradició firera ondarenca.

 

DEMÀ CONCURS CANÍ I EXPOSICIÓ DE VEHICLES ANTICS COM A RECLAM

 

        La fira del Comerç i de l’Empresa, que tindrà demà diumenge com nous reclams el concurs caní i l’exposició de vehicles antics a l’avinguda del doctor Flèming, compta amb les següents activitats destacades a l’espai fòrum per dinamitzar als visitants:

 

DISSABTE 18

        -A les 17.30 h.: Taller “Formulació oli de cos il·luminant” a càrrec de Pedro Català de Twelve Beauty

        -A les 18.30 h.: Presentació del llibre infantil “Los cocodrilos y la música” de Sergio Pérez per la llibreria Dilatando Mentes.

        -A les 20 h: Presentació calendari AECC Ondara 2024.

 

DIUMENGE 19

-A les 12 h.: Taller “Rutina facial, com aconseguir una pell sana” a càrrec de Pedro Català de Twelve Beauty.

-A les 13 h.: Cata de vermouth a càrrec de Bodegas Aguilar.

-A les 17.10 h.: Presentació del conte “Sabor marinero” de Caryana Castillo i photocall per la llibreria Dilatando Mentes.

        -A les 18.30 h.: Desfilada de moda canina YorkGlam.

        -A les 19 h.: Desfilada de moda a càrrec de Somriures.

 

       

 

 

 

         

       

 

<<< Volver a la portada