Canfali Marina Alta

Plantació en Segària i activitats per als escolars  per a celebrar el Dia de l’arbre a Ondara

  • Plantació en Segària i activitats per als escolars  per a celebrar el Dia de l’arbre a Ondara
  • Plantació en Segària i activitats per als escolars  per a celebrar el Dia de l’arbre a Ondara
  04/02/2019

 

La Regidoria de Medi Ambient d'Ondara ha impulsat la realització de diferents accions en el municipi, amb motiu de la celebració del Dia de l'Arbre de la Conselleria de Medi Ambient.

       Segons ha explicat el responsable de l’àrea, Pere Picornell, d'una banda, s'ha dut a terme la plantació de diferents espècies arbòries en el Parc Públic Segària. La dita activitat s'ha realitzat per part dels auxiliars en repoblament forestal del Taller d'Ocupació d'Ondara, els quals han plantats vora dos-cents exemplars de carrasques i savines,  que han sigut donats per la Conselleria de Medi Ambient.

       D'altra banda, la Regidoria de Medi Ambient ha impulsat diverses iniciatives entre l'alumnat dels centres educatius d'Ondara. En el cas de l'IES Xebic, la Regidoria ha lliurat al centre educatiu uns quants arbres per a que foren  replantats dins del perímetre de l'institut; mentre que a l'Escoleta Infantil Municipal Joaquina Gavilà han plantat un taronger en el seu hort escolar, que ha comportat que els alumnes hagen gaudit molt regant el taronger i conscienciant als xiquets i xiquetes de la importància d'aquest i la cura que han de tenir amb ell.  

 

Buscar noticias
Agenda