Canfali Marina Alta

Promoció Econòmica organitza una nova edició d’Ondara activa per a febrer i març

Promoció Econòmica organitza una nova edició d’Ondara activa per a febrer i març
  22/01/2019

 

L’alcalde i regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Ondara, José Ramiro, ha presentat la tercera edició del programa d’impuls local Ondara activa per a la creació i consolidació d’empreses que es desenvoluparà durant febrer i març amb els veïns amb una idea empresarial com a destinataris. 

       La presentació, ha comptat amb l’especialista en Màrqueting i Negoci, Pedro Reig, i amb la tècnica de Desenvolupament Local, Ana Cotaina, i ha reafirmat aquest projecte global te com a novetat respecte als anterior que en aquesta ocasió el curs amplia el nombre d'hores de formació en incorporar el mòdul de màrqueting digital, i en comptar amb la participació d'empresaris locals que comptaran la seua experiència. Amb això han configurat un programa que compta amb diverses accions que inclouen un curs a mesura per a emprenedors que estiguen interessats a implantar i consolidar una empresa a Ondara; màster class; i sessions amb tutors, entre altres iniciatives, com a reunions informals amb empresaris i emprenedors locals que parlen des de la seua experiència.

       Segons han recalcat la culminació de la tercera edició d'Ondara Activa arribarà amb la celebració d'una jornada empresarial, dirigida a empresaris de la Marina Alta, que tindrà lloc el divendres 29 de març i comptarà amb la presència de conferenciants i experts d'àmbit nacional i internacional.

       Així mateix han informat que curs té una duració de 35 hores de formació, amb mòduls com model de negoci, segmentació i estratègia; fent números: aspectes econòmics-financers; formes jurídiques, relacions laborals, i fiscalitat; eixir a vendre: màrqueting i estratègia comercial; projecte i tancament.

       L’organització ha informat que els interessats en inscriure tenen obert el termini de formalització de la matrícula fins el 6 de febrer en l'Agència de Desenvolupament local de 9 a 14 hores.

 

Buscar noticias
Agenda