L'ex regidora Pepa Font rep el premi especial del Concurs de Cuina de la Gamba 

  • La ex concejala Pepa Font recibe el premio especial del Concurso de Cocina de la Gamba 
  • La ex concejala Pepa Font recibe el premio especial del Concurso de Cocina de la Gamba 
  • La ex concejala Pepa Font recibe el premio especial del Concurso de Cocina de la Gamba 
  • La ex concejala Pepa Font recibe el premio especial del Concurso de Cocina de la Gamba 
  • La ex concejala Pepa Font recibe el premio especial del Concurso de Cocina de la Gamba 
  03/03/2020

Es reconeix la seua aportació per a convertir a Dénia en destinació gastronòmica de referència 

L'ex regidora Pepa Font Reus ha sigut distingida amb el premi especial del Concurs de Cuina Creativa de la Gamba Roja de Dénia, celebrat aquest dimarts en el Mercat Municipal. Els organitzadors del certamen han reconegut la seua aportació perquè Dénia s'haja convertit en destinació gastronòmica de referència. Així mateix, s'ha destacat el suport de Font al concurs des dels seus inicis en 2012, quan era regidora de Turisme. 

Després de recollir el trofeu, Pepa Font va afirmar que l'única cosa que ha fet durant els seus anys com a regidora és treballar perquè “la ciutat, que és el lloc on he viscut tota la vida i que és el millor espai possible per a vindre a compartir amb nosaltres tot el que podem oferir, siga el millor lloc possible”. Va afegir que, partir d'aquesta premissa, s'han posat en marxa nombroses iniciatives com el concurs i les activitats de la Ciutat Creativa de la Gastronomia, amb el suport d'un grup de professionals que “fan que vindre a Dénia siga una experiència inigualable”. En la seua intervenció, va anunciar que continuarà treballant per aquest projecte. Font es convertirà en breu en la gerent de la Fundació Dénia Ciutat Creativa de la Gastronomia. 

Quant als premis, el xef Iván Muñoz, del restaurant Chirón, de la localitat madrilenya de Valdemoro es va alçar amb el primer premi. El seu plat, gamba roja en una sopa d'all acidulada amb piparras, és una nova interpretació de la cuina mediterrània tenint com a base un dels productes que més la defineix, la gamba roja. El segon premi ha recaigut en Alberto Montes, xef del restaurant Atri, amb la seua gamba roja de Dénia, iode i vegetals, mentre que el tercer classificat ha sigut la recepta caldereta canària de gamba roja de Dénia”, d'Andrea Ravasio, xef del restaurant Baobab Suites. 

<<< Tornar a la portada