Compromís per Xàbia demana que es construïsca un consultori mèdic permanent en l'Arenal 

Compromís per Xàbia pide que se construya un consultorio médico permanente en el Arenal 
  05/07/2022

El grup Compromís per Xàbia ha demanat que es construïsca un consultori mèdic permanent en l'Arenal, i que substituïsca a l'actual que només presta servei a l'estiu. Per a això, els valencianistes proposen la compra d'una parcel·la a Jávea Park en la qual puga construir-se aquest centre que ajudarà a revitalitzar la zona.
    En el passat ple, el portaveu de *Compromis, Juan Cardona, va manifestar la seua preocupació per l'abandó de l'Arenal per part de l'Ajuntament a nivell de serveis bàsics, sobretot en la zona de Jávea Park. Cardona va proposar en concret la compra de la parcel·la limítrofa a la pista esportiva, on es troba el consultori mèdic prefabricat, per a cedir-li'l a la Conselleria i que construïsca un consultori mèdic que preste servei els 365 dies de l'any. 
    Segons Cardona “la zona de l'Arenal aquesta falta d'equipaments públics com un consultori públic permanent així com biblioteques o espais culturals, que podrien planificar-se a partir de  la compra de locals buits com el cas de l'antiga Nao o altres”. A més va afegir que “és necessari invertir en l'Arenal més enllà del passeig David Ferrer, ja que és un nucli molt poblat que ha de tindre serveis com ho tenen els altres”.

<<< Tornar a la portada