Alcalalí celebra la tercera edició de Feslalí que arranca el 3 de febrer amb al Ruta de la Tapa
L'Ajuntament d'Alcalalí ha organitzat per tercer any consecutiu el programa Feslalí. Alcalalí en flor, que durant tot el mes de febrer promou el potencial turístic del municipi de l'interior de la Marina Alta. Un programa en el qual té un singular protagnonisme els paisatges d'ametllers en flor, el producte de l'ametlla i la gastronomia autòctona i tradicional, i que compta amb activitats dirigides a públic de totes les edats. Es tracta d'una aposta per mostrar l'atractiu del municipi a través de la seva agricultura, gastronomia, patrimoni arquitectònic i etnològic, i posicionar-se com a destinació turística complementària al litoral.
Feslalí. Alcanalí en flor, arranca el dissabte 3 de febrer amb la presentació de la III Ruta de la Tapa, en la qual els assistents podran degustar les tapes i menjars amb l'ametlla com a ingredient principal. Un total de deu bars, restaurants i comerços d'alimentació oferiran aquesta degustació especial fins al dia 25.