Ana Sala continua com alcaldessa de Calp amb els vots de PSPV i Compromís

  • Ana Sala continúa como alcaldesa de Calp con los votos del PSPV y Compromís
  • Ana Sala continúa como alcaldesa de Calp con los votos del PSPV y Compromís
  • Ana Sala continúa como alcaldesa de Calp con los votos del PSPV y Compromís
  17/06/2023

Ana Sala, de Somos Calpe, ha sigut elegida alcaldessa este dissabte amb els vots del PSPV i Compromís. D'esta forma han impedit que el popular César Sánchez arribe a l'alcaldia.

Sala ha manifestat que "fa a penes cinc mesos vaig ser mata d'una temptativa d'assassinat polític per a apartar-me de la vida política. Jo vaig ser la mata i altres els botxins, he mort i he ressuscitat" 

Ha assegurat que "aquest serà el govern del consens, la confiança i la responsabilitat, basat en el diàleg i la lleialtat, tenint com a objectiu l'interés general". I ha demanat a socialistes i nacionalistes que tinguen "responsabilitat i l'esforç per a fer realitat els projectes que Calp necessita".

La votació ha donat el resultat d'11 vots per a Ana Sala, 8 per a César Sánchez i 2 per a Paco Quiles.els regidors de Somos Calpe, PSPV i Compromís han mostrat el contingut de la papereta en el moment de la votació.

César Sánchez, candidat del Partit Popular , ha assenyalat que " el PP ha sigut el partit amb més suport social, estem convençuts que som la millor proposta per a governar perquè tenim millor equip i millor programa, basat en la sostenibilitat, la cultura, el benestar social...No em pense anar del meu poble mai, els agrade o no, seré ací al peu del canó, volem un govern estable i de consens i per això he presentat la meua candidatura".

Ximo Perles, de Compromís, ha destacat que "l'acció o la inacció tenen conseqüències, li donem el nostre suport a Ana Sala per diverses raons, no ens fiem del PP i tenim motius perquè jo mateix he sigut mata d'una persecució per part del PP provincial, tampoc compartim com va triar candidat. S'ha generat confiança entre Somos Calpe, PSOE i Compromís , haurem de negociar, consensuar i renunciar però en això consisteix la democràcia".

Guillermo Sendra, del PSPV-PSOE, ha explicat el vot del seu partit dient "Tenim principis i valors de més de 154 anys i podem desenvolupar aqueixos principis en primera línia de batalla i no en la rereguarda. S'han posat sobre la taula línies programàtiques que beneficien la qualitat de vida dels calpins, basades en l'aspecte social, superar el model d'especulació urbanística i la defensa de la sostenibilitat".

Paco Quiles, de Defendamos Calpe, ha assenyalat que "el nostre vot està situat en uns principis que són la base del nostre projecte i no els trobem en els altres partits que han presentat candidatura, no podem pactar amb el PP perquè els grans problemes de Calp venen de les polítiques d'aquest partit. En aquests quatre anys hem patit el tracte despectiu per part d'Ana Sala, per això, per la falta de confiança en aquests projectes no podem fer costat a cap d'aquests candidats".

<<< Tornar a la portada