Benissa signa un conveni per a executar el programa de bons al consum

Benissa firma un convenio para ejecutar el programa de bonos al consumo
  25/07/2022

L'Ajuntament de Benissa i la Unió Gremial han signat un conveni per a executar el programa de bons al consum. Hi ha una partida pressupostària de més de 90.000 euros per a aquesta iniciativa. La major part correspon a una subvenció de 76.381 euros rebuda de la Diputació d'Alacant. L'acord porta la signatura de l'alcalde, Arturo Poquet, i del president i vicepresidenta de la Unió Gremial, Juan Motilla i Vanessa Cárdenas, respectivament. 

L'impacte econòmic previst superarà els 150.000 euros, segons els càlculs dels tècnics municipals. Els bons són de 100 euros i els usuaris han de transferir la meitat, és a dir, tindran el doble de diners per a fer les seues compres. Poquet comenta que “aquesta acció es posarà en marxa al setembre en una modalitat molt operativa amb les targetes moneder, facilitant la tasca a la ciutadania com als comerços adherits a la campanya”. La regidora de Comerç, Isabel Bou, apunta que “aquest conveni servirà per a reforçar al comerç del nostre poble en un moment tan complex com el que estem vivint”. 

AJUDES Al SECTOR ECONÒMIC

Les ajudes per a minimitzar l'impacte econòmic del covid-19 en pimes, micropimes, autònoms i professionals han sigut reeditades i es poden sol·licitar fins al 28 de juliol. Els conceptes subvencionables són despeses corrents com la quota d'autònom, consultoria i assessoria, subministraments de llum, serveis de telefonia, lloguer del local i interessos de préstecs. La quantia de l'ajuda podrà ascendir fins als 4.000 euros. 

Els requisits per a accedir a les ajudes i tota la informació sobre la sol·licitud estan en la web del portal de comerciant o es pot acudir a l'oficina d'Afic-Creama.

<<< Tornar a la portada