Bimbo anuncia el tancament de la fàbrica del Verger

Bimbo anuncia el cierre de la fábrica de El Verger
  11/01/2024

 

La direcció del Grup Bimbo ha comunicat la seua decisió de tancar la factoria del Verger, on treballen 90 persones, segons ha informat el sindicat CCOO. El sindicat ha celebrat una assemblea de treballadors en la qual s'ha decidit convocar un calendari de mobilitzacions. 

La fàbrica, que es dedica a la fabricació de pa torrat i del snack denominat Takis, té més de 50 anys. Era l'antiga factoria d'Ortiz i es considera una activitat industrial de gran importància per a l'economia de la comarca. 

CCOO ha informat que s'obri ara un període de negociació de 30 dies en què es tractarà de buscar la millor solució per a la plantilla. S'espera que la negociació complicada i que es produirà un conflicte laboral. El sindicat vol evitar el tancament de la fàbrica ja que considera és possible mantindre la producció al Verger. 

Respecte a les raons del tancament, la direcció de l'empresa al·lega raons d'organització. Segons CCOO, la producció en la línia de pa torrat havia baixat, però des dels responsables van transmetre un missatge de tranquil·litat als treballadors.

 

 

<<< Tornar a la portada