Bons Comerç especials per a Nadal a Benissa amb el suport d'Unió Gremial

  • Bonos Comercio especiales para Navidad en Benissa con el apoyo de Unió Gremial
  • Bonos Comercio especiales para Navidad en Benissa con el apoyo de Unió Gremial
  25/11/2022

Benissa ja ha posat en circulació una edició nadalenca dels Bons Comerç. Això ha sigut possible gràcies a la signatura d'un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Benissa i la Unió Gremial. Fins al dia 30 d'aquest mes, les persones que vulguen adquirir el seu bo de comerç hauran d'agafar cita a través de la pàgina web i abonar els 50 euros el dia assignat. Serà entre l'1 i el 31 de desembre la data acordada per a gastar 100 euros de la targeta.

Els comerços i empreses que vulguen formar part d'aquesta proposta promocional ho podran fer a través de la web www.bonocomercionavidadbenissa.es o posant-se en contacte amb el departament de Comerç AFIC-CREAMA Benissa. El llistat d'empreses que participaran serà públic a partir del pròxim dilluns. 

Així mateix, igual que aquest estiu, els bons al consum, s'articularan mitjançant targetes moneder i garanteixen que qualsevol persona, major de 18 anys i empadronada en localitat, puga accedir a ells, mitjançant reserva en línia o telefònica. Una altra possibilitat serà acudir als llocs de lliurament dels bons, d'aquesta manera se salva la bretxa digital i es garanteix que tothom puga adquirir el seu.

Aquesta campanya nadalenca de foment del consum en el comerç local, es duu a terme gràcies al treball conjunt d'ACEB, Associació del Comerç i l'Empresa de Benissa, la col·laboració amb l'Ajuntament, de la Diputació d'Alacant i el suport tècnic de la Unió Gremial.

 

<<< Tornar a la portada